Количката е празна


За нас

Основната дейност на дружеството е доставка на пресни и замразени плодове и зеленчуци. Благодарение на ценностите, заложени във фирмената ни политика с годините, Девекс Груп ЕАД изгражда репутация на надежден и сигурен партньор, справящ се с динамичните пазарни условия и покриващ индивидуалните изисквания както на малките фирми, така и на големите търговски вериги. В резултат на дългогодишното ни партньорство решихме да сме още по - ползотворни и направихме нашите продукти достъпни директно за крайния потребител, за да може той лесно, бързо и удобно да получи желаните пресни плодове и зеленчуци в дома, офиса, вилата. Създадохме нашия онлайн магазин за плодове и зеленчуци, за да улесним Вашите поръчки.

НАШАТА БИЗНЕС СТРАТЕГИЯ

От самото начало ние се стремим не само да работим добре с нашите клиенти, но също им помагаме да получават повече за по - малко.

Това е форма на стратегия, с която предоставяме добри продукти срещу справедлива цена.

КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?

Вярваме, че сме справедливи към клиентите, като не се опитваме да игнорираме проблемите, които възникват по време на съвместната ни работа, а предлагаме различни варианти за отстраняването им в дългосрочен аспект.

КАК ПОСТИГАМЕ ТОВА?

Нашите разнообразни продукти, интернационални бизнес контакти и добре разработена система за доставки осигуряват за нашите клиенти: Добра цена, Отлично качество, Гарантиран произход и Точност.

НАШИТЕ БИЗНЕС ЦЕННОСТИ

Нашите ценности са това зад което заставаме. Те ни правят това което сме и това което ни прави конкурентноспособни и фокусирани върху целите ни.